Hiljaiseloa

Korona ja etätyöt, tehokas yhdistelmä autoilun vähentämiseen. Viime aikoina on ajeltu lähinnä pari kertaa viikossa kauppaan, toki rouva rullaa töihin päivät. Mutta muutoin mitään pidempiä reissuja ei teslalla ole pääskyn jälkeen ajeltu. Auto toimii kuin se kuuluisa junan vessa, arki on eleetöntä.

Autolle mennessä kahvat tulevat esiin, lukitus aukeaa. Kyytiin istuessa ja oven sulkeuduttua penkki ja ratti asettuvat automaattisesti kuskin profiilin mukaan. Ei start -nappia, ei käsijarrua tai muutakaan perinteistä. Ajaessa ilmajousitus muistaa korkeussäädön paikan mukaan, parempi tie kun vaihtuu alle alusta laskeutuu. Perillä yhtä helposti auto parkkiin, ratti siirtyy pois tieltä ja penkki nousee helpottamaan autosta poistumista, auto lukitsee itsensä kun kuski poistuu. Paljon pieniä asioita mitkä lisäävät vaivattomuutta.


Viikon piristys oli postin tuoma paketti, suojakotelot avaimille:


Turvallisesti alumiinin ympäröimänä


Jahka koronatilanne rauhoittuu niin tarkoitus on lähteä autoilemaan Etelä-Suomen suunnalle ja Norjaan. Pakkohan ilmaiset superchargerit on testailla ja mikäs mukavampaa kuin roadtrip koko perheen voimin 😎




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näkemiin 2020

Patterin vaihtoa

Saanko esitellä, Kapteeni Valkonen